Fay Claassen, Mike Boddé & Band

Fay sings Barbra

Wie een eerbetoon brengt aan Barbra Streisand moet van goeden huize komen! Dat is voor Fay Claassen, powervrouw van de jazz, dan ook geen probleem. Claassen is een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land en behoort tot de Europese top. Dankzij haar indringende stemgeluid beschikt ze over de gave om een nummer zich geheel eigen te maken en weet daarmee haar publiek diep te ontroeren, evenals Barbra Streisand.

Muziekicoon Barbra Streisand (1942) is naast zangeres en songwriter ook actrice, regisseur, schrijfster en producent. Ze won twee Oscars, vijf Emmy’s en tien Grammy’s en alleen al in de Verenigde Staten verkocht ze ruim 68 miljoen albums, wat haar tot de bestverkopende vocalist van de twintigste eeuw maakt. Op 7 november 2023 verscheen haar langverwachte biografie Mijn Naam is Barbra. Streisand heeft meer dan 60 albums uitgebracht.
Uit dit omvangrijke oeuvre presenteert Fay een selectie van haar mooiste songs, inclusief grote hits als Memories en Guilty.

Naast haar band wordt Fay op de vleugel begeleid door Mike Boddé. Samen delen zij op geheel eigen wijze en met een vleugje humor, bijzondere anekdotes en verhalen over Barbra met het publiek.

Tickets

+ + = € 28,50

Muziek

podium twee

zaterdag 11 januari 2025

20:15