HULDE!

Carine Crutzen en Bert Luppes

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk – Hoera! Hoera! – en als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer… enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht, waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Extra: Inleiding voorafgaand aan de voorstelling.

Voorafgaand aan de voorstelling vertelt vaak een acteur of regisseur meer over de voorstelling. Tijdens een inleiding leert u de achtergrond van de productie kennen. Zo kijkt u op een andere manier naar een voorstelling. Reserveer hier uw kaarten voor de inleiding. 

Tickets

+ + = € 32,50

Toneel

podium één

vrijdag 28 maart 2025

20:15

Beleef meer

Inleiding