Niet Schieten!

25 jaar lust en leed

Vanwege de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. Iedereen die kaarten heeft voor deze voorstelling ontvangt binnenkort bericht van ons.

Eerder was deze voorstelling verplaatst van 3 april naar 31 januari. 

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor u naar Spant om de mensen uit Bussum en omstreken haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de één een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

Tickets

+ + = € 23,00

Cabaret

vrijdag 4 juni

20:15 - 21:55 uur

podium twee

Beleef meer

Theaterdiner