Queen Must Go On

Queen Greatest Hits (pt.1)

Queen Must Go On behoeft bijna geen introductie meer. Na het winnen van het eerste seizoen van het succesprogramma The Tribute: Battle of the Bands werd dit al snel een bekend naam in Nederland. Zowel op festivals als tijdens een eigen uitverkocht show in de Ziggo Dome liet QMGO het Nederlands publiek genieten van zijn energieke optredens. Er volgde een uitverkochte theatertour.

Dit seizoen keert de band terug met een nieuwe show. Hierin wordt, zoals de naam al doet vermoeden, onder andere het legendarische album Queen Greatest hits (Deel 1) integraal uitgevoerd.

De band blijft dus opnieuw trouw aan de album-versies. Met de sound en de vocalen van leadzanger Ward Palmen legt QMGO hierbij de lat enorm hoog.

Met groot plezier nemen de heren u tijdens deze voorstelling mee in hun studioproces. Het bestverkochte album van Queen, Greatest Hits (Deel 1), staat hierin centraal. Voor Queen-fans en liefhebbers van livemuziek is dit een must-see. Voor degene die laat beslissen: wacht niet te lang als u deze studiosessie wil meemaken!

Tickets

+ + = € 40,00

Muziek

podium één

zaterdag 7 december 2024

20:15