The Rolling Stones’ Sticky Fingers

50 jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky Fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater.

Rowwen Hèze

Schrijven, arrangeren en live spelen: drie dingen die nodig zijn om een lied te laten leven. Rowwen Hèze neemt je mee op een vlucht door zijn repertoire, van toen, van nu, van rustig en row.

De liefde begraven

Het houdt ons allemaal bezig: liefde en verbondenheid, die op onvoorziene momenten en in telkens wisselende gedaantes opduiken.

The Bootleg Sixties

De beste sixties-show van de wereld is terug met een nieuwe setlist van vertrouwde hits uit de zestiger jaren.

Jon van Eerd

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier!

Scapino Ballet Rotterdam

Geweldige dansers, schitterende kostuums en meeslepende muziek van onder meer Vivaldi maakten van het barokspektakel ‘Pearl’ een van de succesvolste voorstellingen ooit van Scapino Ballet Rotterdam.

Huub Stapel

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren.

List, Shaffy & Piaf

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij samen het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf.