Vele hemels boven de zevende

‘Vele hemels boven de zevende’ is een fascinerend en beklemmend familiedrama, waarin de personages verwoede pogingen doen zich te bevrijden van de pijn in hun zelfgekozen leven.

Aquarium

In deze inktzwarte komedie maakt u kennis met televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter, die een nieuw appartement betrekken.

Jon van Eerd

Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het Paradijs binnenwandelde…

WIJN

Zes topacteurs trekken de fles open in een nieuwe thrillerkomedie.

Wat ik moest verzwijgen

De Grande Dame van het Nederlandse toneel, Anne Wil Blankers speelt in dit aangrijpende verhaal de Joodse onderduikster Jet. Ze is zwanger geworden door een relatie met een SS’er.

Roem

Ger Thijs schreef voor Victor Reinier en Renée Soutendijk een treffend toneelstuk. ‘Roem’ voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt?

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop in Spant!

Guido Weijers

De laatste jaren bedankte hij voor de eer, maar komend seizoen gaat Guido Weijers gelukkig weer zijn scherpe kijk geven op de gebeurtenissen van het jaar dat achter ons ligt.