Mastreechter Staar

‘De Staar’ is ondanks de respectabele leeftijd van 135 jaar nog altijd springlevend. Het gezelschap treedt op in binnen- en buitenland en treedt regelmatig op met beroemdheden als André Rieu en de befaamde Celtic Tenors.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje herontdekt in haar avondvullende theaterconcert de mooiste Nederlandstalige liedjes en geeft tijdloze nummers een nieuw leven.

Ashton Brothers

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven.

The Play That Goes Wrong

‘The Play That Goes Wrong’ veroverde West End en Broadway, won de Best New Comedy Award en is verkocht aan 29 landen. Nu is er dan eindelijk een Nederlandse versie.

Russische Wintersprookjes

Met een bijzonder Russisch verhaal, aangrijpende aria’s en prachtige muziek van Tjaikovsky en Moussorgsky komen de kerstspoken van schrijver Maksim Gorki met de alleskunner Marc Pantus tot leven.

Hendrik Groen

In de theaterversie van de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken’ laten Hendrik Groen en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis.