The Analogues

De meesten van u hebben vast niet het geluk gehad The Beatles live mee te mogen maken. In 1965 stopte de groep met optreden, naar verluidt omdat ze nauwelijks nog boven het gegil van het publiek uit konden komen.

O’G3NE

SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang.

Waylon

Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal wat al heel lang in hem borrelt en er eindelijk uit mag in de vorm die het verdiend: met muziek in het theater.

Giovanca & Band

In ‘Giovanca honours Diana Ross’ eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75ste verjaardag in volle glorie viert.

3JS

De 3JS hebben legio muzikale helden, zoals Elvis, The Beatles, Bob Marley en David Bowie. Tijdens dit concert vertolken zij legendarische muziek met glans, gelardeerd met verhalen en aansprekend beeldmateriaal.

Caroline Lavelle en Clare Kenny

De muziek van Caroline Lavelle en Clare Kenny is buitengewoon originele folk muziek, met inbegrip van Keltische, elektronica en wereldmuziek. Sterke zang samen met hun kenmerkende instrumenten van elektrische cello en bas, squeezebox en fluitjes.

Back To The Country

Countryband Savannah en solisten Dick van Altena en Cor Sanne nemen je mee terug naar de onvergetelijke tijd van Johnny Cash, Charlie Rich, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves en The Everly Brothers nog uit de speakers schalden.

Allan Taylor

Al meer dan vijftig jaar reist Allan Taylor als singer-songwriter de wereld over en treedt hij op in concertzalen, clubs en op festivals. Hij wordt gezien als één van de meeste vooraanstaande componisten en gitaristen in zijn genre.

The Kik

The Kik laat zich in deze nieuwe theatershow van een andere kant zien.