Onze keuken krijgt signatuur van topchef Dennis Huwaë

8 juli 2022

Theaterrestaurant en catering Spant onder supervisie van topchef Dennis Huwaë

En toen vertrok onze favoriete chefkok Joost van Rijswijk… Even zaten we met de handen in ons haar. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Heel veel licht. We gaan namelijk een heel bijzondere samenwerking aan met sterrenchef Dennis Huwaë, bekend van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. Hij is een begrip voor de foodies van deze wereld. En wij kunnen niet wachten om u, als theaterbezoeker, zijn culinaire creaties te serveren.

 Dennis, die een plek heeft in de Top 100 van The Best Chef Awards 2020 en door Gault & Millau uitgeroepen is tot Chef van het Jaar, neemt met zijn team onze keuken helemaal over. Met als resultaat? Sprankelende, feestelijke gerechten voor onze congres- en theaterbezoekers. Dennis: “Voor mijn gerechten ga ik op zoek naar de ‘innerlijke schoonheid’ van ieder ingrediënt. Door ze vervolgens perfect te combineren met andere ingrediënten, haal ik het beste naar boven.”

Dennis’ stijl sluit feilloos aan bij onze organisatie. Hij is creatief, ondernemend en stelt de gast in alles centraal. Er zijn inmiddels al veel ideeën om het culinaire en het culturele met elkaar te verbinden. Wordt vervolgd!

HUWAEENSE TOUCH

Het team van Dennis gaat ook de keuken van het theaterrestaurant verzorgen. De gerechten worden even vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig en gezond als voorheen. Maar nu wel met een Huwaeense touch. De prijs voor een driegangenmenu blijft betaalbaar en zal nog steeds rond de 35 euro bedragen.

EÉN PLUS ÉÉN IS DRIE
René Turk, onze nieuwe F&B Manager: “Dit is echt een win-winsituatie. Wij hebben topfaciliteiten: de fijne ambiance met geweldig gastvrije medewerkers en een professionele keuken. Dennis heeft alles in huis om onze gasten keer op keer culinair te verrassen, met de beste ingrediënten en onverwachte combinaties. Eén plus één is drie. En daar profiteren onze bezoekers het meest van.”

Onze ruime, moderne keuken dient voor Dennis ook als ‘dark kitchen’. Zijn succesvolle fine dining Thuiskookboxen van restaurant Daalder, ontstaan tijdens corona, gaat hij vanuit het Spant verder bedenken en bereiden. Dit doet hij niet alleen voor zijn eigen restaurant maar ook voor andere restaurateurs uit het luxe fine dining-segment.