Metamorfose podium één is afgerond.

Een prachtig resultaat! Enorm trots zijn we op de vernieuwde grote zaal, waanzinnig! Na al enkele mooie congressen en bijeenkomsten te hebben gehad, was het eind oktober tijd voor de officiële opening. Een onvergetelijke avond met onze gewaardeerde relaties, familie, vrijwilligers, oud-collega’s en leveranciers! We begonnen met een gezellige borrel on-stage en werden verrast met een spectaculaire lichtshow en vuurwerk. Vervolgens schitterde Kevin van den Berg als presentator van de grand opening van podium één, Victor Mids liet ons in verbazing achter na zijn magische show en Marlijn Weerdenburg sloot de avond af met een adembenemend optreden. Hiervan is een […]

Kleurboek Spant!

8 september 2023 Hier vind je het kleurboek van Spant met een kleurplaat van alle kindervoorstellingen van dit theaterseizoen erin. Klik hier om het kleurboekje te downloaden.

Peuterfestival ‘In het oerwoud’

18 juli 2023 Het Peuterfestival is een sprankelend evenement, speciaal voor de peuters en hun (groot)ouders. Er zijn mooie en gekke peutervoorstellingen te zien en de peuters kunnen meedoen aan de muziekworkshop. ZONDAG 3 MAART |  SPANT  |  9.00 – 13.00 UUR Wat is er heerlijker dan een theater binnen te stappen, dat speciaal voor jou is veranderd in een oerwoud? De foyer van Spant wordt tijdens het festival omgetoverd in een boerderij. De kinderen leren veel over de dieren in en rondom het oerwoud. Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het tropische speelparadijs. Het […]

kleurboek Spant!

Kleurboek Spant!

19 september 2022. Hier vind je het kleurboek van Spant met een kleurplaat van alle kindervoorstellingen van dit theaterseizoen erin. Klik hier om het kleurboekje te downloaden. (De kleurplaten zijn ook afzonderlijk te downloaden via de pagina van de voorstelling.)

Onze keuken krijgt signatuur van topchef Dennis Huwaë

We gaan een heel bijzondere samenwerking aan met sterrenchef Dennis Huwaë, bekend van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. Hij is een begrip voor de foodies van deze wereld. En wij kunnen niet wachten om u, als theaterbezoeker, zijn culinaire creaties te serveren.

Spant in tijden van Corona

Spant krijgt de afgelopen weken veel vragen van vaste bezoekers, relaties en betrokkenen uit het hele land over hoe het gaat met ‘hun’ theater & congrescentrum Spant. In een openhartig gesprek met de directie en eigenaren Paul Haighton en Bert Dijkstra vertellen zij we wat de impact is van de coronacrisis voor Spant. En hoe wordt voorbereid op de toekomst.

Interview: Huub Stapel en Anne van der Burg

Amsterdam rond de lunch. Hij speelde tientallen glansrollen, waaronder ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’. 750 x uitverkocht, 400.000 bezoekers. Zij speelde pas één maal de sterren van de hemel in niet de minste rol van Anne Frank.