Grootse renovatie van start!

Wij zijn van start gegaan met de renovatie van ons huidige theaterrestaurant en gehele souterrain.

collage verbouwing

METAMORFOSE VAN 550 M2
CREËREN DAGLICHT MIDDELS LICHTKOEPELS – VLOER VAN KOFFIEBONEN

Het restaurant (foyer drie) krijgt een geheel nieuwe inrichting met als pronkstuk grote glazen lichtkoepels die voor het pand in de stoep worden aangebracht. Met vier glazen panelen (de grootste is 12 m²) wordt daglicht gecreëerd in het restaurant. De inrichting wordt zo gemaakt dat het theaterrestaurant in een handomdraai omgebouwd kan worden tot horecaplein voor congressen en evenementen.
Tijdens de renovatie worden ook de luchtbehandeling en airconditioning aangepakt, en wordt de toiletgroep geheel vernieuwd. Aan het einde van deze zomer moet de renovatie afgerond zijn.

Blijf op de hoogte van de verbouwing via onze social media.

“Duurzaamheid speelt een grote rol tijdens de verbouwing. Zo wordt er geïnvesteerd in LED-verlichting, komt er een duurzame open haard met een zeer laag verbruik en een gietvloer gemaakt van koffiebonen.”