Deze voorstellingen zijn verplaatst, geannuleerd of is nog geen datum voor bekend

Dit bericht wordt aangevuld. Update coronamaatregelen – 16 augustus, 9.00 uur

We kijken er naar uit u weer te verwelkomen in ons theater. Altijd zullen we de op dat moment geldende maatregelen volgen. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zal altijd voorop staan. Voorafgaand aan een voorstelling ontvangt u een servicemail van ons met daarin informatie rondom de voorstelling en de op dat moment geldende maatregelen, zo kunt u goed voorbereid naar de voorstelling komen.

Het kabinet heeft 13 augustus bekend gemaakt dat de huidige maatregelen nog gelden tot en met 19 september. Net als bij veel andere theaters vragen we bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Op deze manier kan de 1,5 meter afstand los worden gelaten, al proberen we om zoveel mogelijk de drukte te spreiden. Lees hier meer over alle maatregelen. Staat uw vraag hier niet mee, neem dan contact op met ons via kassa@spant.org.

Op 17 september volgt een nieuwe persconferentie waarin bekend gemaakt wordt wat vanaf 20 september weer mogelijk is. Zodra die informatie bekend is treft u dat aan op deze pagina.

De status van de afgelaste voorstellingen vindt u hieronder.