Het Oog van de Storm

Na het succesvolle ‘De Vader’ en de komische voorstelling ‘De Waarheid’ zet een geweldige cast opnieuw een toneelstuk van het Parijse wonderkind op de planken.

Getergde Mannen

Getergde Man Rob van de Meeberg en zijn dochter Rosa Mee brengen een muzikaal eerbetoon aan een unieke Nederlandse zanger

De Aanslag

De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug in de theaters.

Debby Petter

Debby Petter komt de laatste jaren met de ene intrigerende theatermonoloog na de andere. S

Cocktails

 Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling ‘Wijn’. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap.

De liefde begraven

Het houdt ons allemaal bezig: liefde en verbondenheid, die op onvoorziene momenten en in telkens wisselende gedaantes opduiken.

De Verleiders Female

DE VERLEIDERS maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Maar dat gaat veranderen.

Huub Stapel

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren.

De tolk van Java

Na schitterende vertolkingen van ‘Max Havelaar’, ‘Heren van de Thee’ en ‘De Stille Kracht’ sluit producent Hummelinck Stuurman haar vierluik over ons koloniale verleden in Nederlands-Indië af met ‘De tolk van Java’.